Dupa Brand

Abonare newsletter

Urmareste-ne pe

Facebook Twitter Blog


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Produsul Saptamanii

       

ALIAS

Otilia Ferecatu, manager zona:

A te juca este o modalitate de a interactiona, de a socializa, de a petrece momente vesele si de neuitat cu copilul tau sau cu prietenii. Jocul in echipa produce amuzament si aduce oamenii mai aproape unii de altii.

Jocul Alias este un joc de familie, un joc care te provoaca la comunicare prin intermediul celor 3200 de cuvinte de explicat. Ideea jocului este sa explici cuvintele utilizand sinonime, antonime si indicii in asa fel incat coechipierii sa ghiceasca cat mai multe cuvinte inainte ca timpul sa expire. Echipa avanseaza pe platforma de joc atatea casute cate cuvinte a ghicit.

Alias este calea ideala de a va perfectiona felul in care va exprimati. Este un joc de societate ce provoaca oamenii la dialog.

Noutati

Va prezentam un joc din gama TACTIC, Power Cards Angry Birds Clasic, un joc potrivit pentru intreaga familie. Scopul jocului este de a ramane singurul jucator cu carti. Contine carti de joc cu mai multe atributii: putere, distanta, tinta si raritate. In timpul jocului fiecare jucator trebuie sa incerce sa isi construiasca structuri din 3 carti folosind cartile castigate. Numar jucatori: 2 - 4. Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani. Pretul cu TVA al jocului este de 19.75 lei.